Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Lurker
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    BRISBANE
    Posts
    2

    Radio fault in prado MY14

    Just wondering if anyone else has a fault with the radio/reverse camera screen.

    Its like it tries to reboot blue screen with loading then goes black and does this over and over. No radio and no reverse camera just this reloading screen.

    I spoke to Toyota regarding it and they said they will put a request to Toyota for a "GOODWILL" repair as the cars warranty ran out in February, however i have extended warranty from servicing but its not covered they said.

    Has anyone had this replaced by "goodwill" of toyota ???

    Thanks

  2. #2
    Out of control poster! amts's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Adelaide, SA
    Posts
    9,573
    Like this? https://www.youtube.com/watch?v=Kh_HKfPm0sc

    It is a known issue and Toyota have been replacing them.
    If you have experienced D4D engine failure, please complete this survey ​http://goo.gl/forms/bpJSYjq0Zx
    My Rig Build up


  3. #3
    Lurker
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    BRISBANE
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by amts View Post
    Like this? https://www.youtube.com/watch?v=Kh_HKfPm0sc

    It is a known issue and Toyota have been replacing them.
    yeah just heard from Toyota and they are replacing it via a goodwill repair

    Thanks Buddy

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •