Announcement

Collapse
No announcement yet.

No power to new head unit after reinstall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CoreyTroy
    replied
    Solved
    Part of the harness had hooked up and removed 4 x clip plugs....Doh

    100% fm reception improvement.

    Leave a comment:


  • CoreyTroy
    replied
    Originally posted by Xerotao View Post
    Some headunits dont power up if the antenna isnt plugged in. Trying connecting the old aerial to the headunit and you can rule out if the new antenna is causing no power
    I have the new antenna plugged in with no power.
    But will try the old to rule it in/out. Thanks

    Leave a comment:


  • Xerotao
    replied
    Some headunits dont power up if the antenna isnt plugged in. Trying connecting the old aerial to the headunit and you can rule out if the new antenna is causing no power

    Leave a comment:


  • CoreyTroy
    started a topic No power to new head unit after reinstall

    No power to new head unit after reinstall

    I recently bought an external 1m am/rm antenna to gain better reception than the internal. Have dark tint.

    After removing the Toyota antenna, and connecting the new, I proceeded to push the dash back into place, when i lost power to the headunit.
    It has a fuse on the back that is good.
    Checked all fuses in the drivers side, and both radio fuses under the bonnet.
    Even tested them with a multimeter, all good.
    But no power to headunit still.
    With ignition turned to ACC, the clock comes on etc, just no radio anymore.

    Any idea's what else to check?
    Last edited by CoreyTroy; 08-02-2020, 07:55 AM.
Working...
X